Fönsterbyten och renovering

Vi både byter ut och renoverar era fönster. Vid renovering utför vi olika grader av målningsbehandlingar beroende av fönstrets kvalitet.

Takbyten och takrenovering

Vi jobbar med alla möjliga tak som t.ex. takpannor i tegel eller betong, takduk och takpapp samt plåttak. Vi renoverar, tvättar eller lägger om, allt beroende på era behov.

Fasadarbete

Vi utför arbeten på alla typer av fasader. Vi genomför renoveringar, nerknackar befintlig puts, blästrar, putsar, tvättar och skapar från grunden. Allt gör vi med fingertoppskänsla och med respekt för fasaden. Självklart hjälper vi er med tilläggsisolering, vi kan tilläggsisolera på samtliga underlag; puts, trä, tegel etc

Snickeri

Har du funderat på att bygga eller renovera? Vi har snickare i Umeå som utför allt från små till stora byggnationer. Vi utför alla typer av snickeriarbeten såsom gipsning, konstruktion av nya väggar och golv, altanbygge, terasser, staket, byte av dörrar och fönstrar, finsnickeri, möbelsnickeri, uterum mm. Känner du att du behöver hjälp med mindre underarbeten eller renoveringar inom snickeri ska du inte tveka att kontakta oss.

Asbestsanering

Behöver du hjälp med att sanera asbest? Vi har behörighet för att utföra både sanering och inventering av asbest. Asbest består av små fibrer som virvlar upp i luften med dammet vid rivningar. Förbud och säkerhetsföreskrifter gäller eftersom asbest ökar risken för cancer. Ring oss så hjälper vi dig med hela processen, från tillståndsansökan till att arbetet är slutfört!

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Vid brådskande ärende ring: 090 18 20 30.

Kontakt
reCAPTCHA