Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Vi utför badrumsrenoveringar och har lång erfarenhet av våtutrymmen. När du renoverar ditt badrum är det viktigt att tänka på att det ska vara fukt och vattentåligt och därför ska bara material och inredning som är lämpliga att användas just för våtrum användas.

Att renovera ett badrum är inte gjort på två röda och det är många beslut som måste fattas, därför är det en trygghet att anlita någon som vet hur det ska göras. En badrumsrenovering består av vissa bärande punkter. Ska du lägga nytt golv i ditt våtrum måste du först se till att underlaget är gjort på ett riktigt sätt. Vi lägger värmegolv i samband med klinker och flertalet andra material. Kompletta installationer med full garanti!

Vi utför alla tänkbara klinker- och kakelsättningar. Kakel är inte bara vackert utan ett bra och slitstarkt material som lämpar sig väl för både utrymmen som badrum, kök och tvättstuga men även hallar och uteplatser. Vi har plattsättare som lägger klinker med värmeslingor, något som kräver en behörig elektriker. Vi har full behörighet hos Byggkeramikrådet för våtrumsarbeten och är certifierade. Det betyder att våra hantverkare är särskilt erfarna och kunniga på detta område.

Vi finns i Umeå och våra kunder finns i bl.a. Vännäs, Vindeln, Sävar, Holmsund, Ersboda, Östteg, Västerslätt.

Ta kontakt med oss för information om våtrum samt för att få kostnadsförslag för din badrumsrenovering.