Badrum

Vi renoverar badrum och har lång erfarenhet av våtutrymmen. Badrummet är den renovering som är viktigast att det blir gjort rätt för att undvika fuktskador och mögel.

Kakel / Klinker

Vi utför alla tänkbara klinker- och kakelsättningar. Kakel är inte bara vackert utan ett bra och slitstarkt material som lämpar sig väl för både utrymmen som badrum, kök och tvättstuga men även hallar och uteplatser. Vi har plattsättare som lägger klinker med värmeslingor, något som kräver en behörig elektriker. Vi har full behörighet hos Byggkeramikrådet för våtrumsarbeten och är certifierade. Det betyder att våra hantverkare är särskilt erfarna och kunniga på detta område.

Golv

Vi lägger alla slags trä och parkettgolv, klinkers m.m. Vi erbjuder även golvslipning och golvmålning samt ytbehandling av trä- och betonggolv m.m.

Kök

Vi hjälper våra kunder med köksrenovering. Allt från montering till helhetsansvar och planering för hela projektet.

Målning & Tapetsering

Vi utför målning av tak, dekorativ målning, fönstermålning, golvmålning, målning av möbler, takmålning, målning av kök, väggmålningar med mera. Våra målare är professionella och erfarna tapetserare med god kunskap om färger och tapeter. De kan avancerad tapetsering med fototapeter, fondväggar, microlit och väv.

Håltagning

Behöver du en håltagning för att sätta nytt fönster, ny dörr, dra fram kablar, ventilation eller i annat syfte så kan du med fördel kontakta oss. Förrutom att vi gör jobbet snabbt och korrekt så finns det också en säkerhetsaspekt med att inte utföra jobbet själv. Risken att borra sönder elledningar eller vattenrör minskar då en hantverkare utför arbetet.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
Vid brådskande ärende ring: 090 18 20 30.

Kontakt
reCAPTCHA