Renovera badrum

Dags att förnya badrummet?

Vi renoverar badrum och har lång erfarenhet av
våtutrymmen och kan materialval & byggregler.
Hantverkare

Snickare i Umeå

Bygga nytt eller renovera? Våra snickare utför allt från små till stora byggnationer.

Renovering utomhus

 

Byggtjänster utomhus

 
Allt i från nya tak till nya fasader, utbyggnader och ny produktion asbestsaneringar.
Vi gör dina problem till möjligheter.

 

Fönsterbyten och renovering

Vi både byter ut och renoverar era fönster. Vid renovering utför vi olika grader av målningsbehandlingar beroende av fönstrets kvalitet. 
Läs mer om vår fönsterrenovering här
 

Fasadarbete

Vi utför arbeten på alla typer av fasader. Vi genomför renoveringar, nerknackar befintlig puts, blästrar, putsar, tvättar och skapar från grunden. Allt gör vi med fingertoppskänsla och med respekt för fasaden. Självklart hjäpler vi er med tilläggsisolering, vi kan tilläggsisolera på samtliga underlag; puts, trä, tegel etc
 

Snickeri

Har du funderat på att bygga eller renovera? Vi har snickare i Umeå som utför allt från små till stora byggnationer. Vi utför alla typer av snickeriarbeten såsom gipsning, konstruktion av nya väggar och golv, altanbygge, terasser, staket, byte av dörrar och fönstrar, finsnickeri, möbelsnickeri,  uterum mm. Känner du att du behöver hjälp med mindre underarbeten eller renoveringar inom snickeri ska du inte tveka att kontakta oss.

Takbyten och takrenovering

Vi jobbar med alla möjliga tak som t.ex. takpannor i tegel eller betong, takduk och takpapp samt plåttak. Vi renoverar, tvättar eller lägger om, allt beroende på era behov.
 

Asbestsanering

Behöver du hjälp med att sanera asbest? Vi har behörighet för att utföra både sanering och inventering av asbest. Asbest består av små fibrer som virvlar upp i luften med dammet vid rivningar. Förbud och säkerhetsföreskrifter gäller eftersom asbest ökar risken för cancer. Ring oss så hjälper vi dig med hela processen, från tillståndsansökan till att arbetet är slutfört!

Kontakta oss


J.O Kakel & Bygg AB
Kummelvägen 4
901 37 Umeå

Telefon 090 - 18 20 30
Mobil    070 - 658 70 50

Skicka ett meddelande


Namn
Telefonnummer
E-postadress
Meddelande
J.O KAKEL & BYGG AB
Svidjevägen 8
904 40 Umeå
KONTAKTA OSS
Telefon 090 - 18 20 30
Mobil   070 - 658 70 50
E-POSTADRESS
info@jokakel.se