Renovera badrum

Dags att förnya badrummet?

Vi renoverar badrum och har lång erfarenhet av
våtutrymmen och kan materialval & byggregler.
Hantverkare

Snickare i Umeå

Bygga nytt eller renovera? Våra snickare utför allt från små till stora byggnationer.

Badrumsrenovering


Renovera badrum i Umeå

 

Badrum


Vi renoverar badrum och har lång erfarenhet av våtutrymmen.
När du renoverar ditt badrum är det viktigt att tänka på att det ska vara fukt och vattentåligt och därför ska bara material och inredning som är lämpliga att användas just för våtrum användas.

Erfarenhet och kompetents


Att renovera ett badrum är inte gjort på två röda och det är många beslut som måste fattas, därför är det en trygghet att anlita någon som vet hur det ska göras. En badrumsombyggnation består av vissa bärande punkter. Ska du lägga nytt golv i ditt badrum måste du först se till att underlaget är gjort på ett riktigt sätt. Vi lägger värmegolv i samband med klinker och flertalet andra material. Kompletta installationer med full garanti!


Kakel / Klinker

Vi utför alla tänkbara klinker- och kakelsättningar. Kakel är inte bara vackert utan ett bra och slitstarkt material som lämpar sig väl för både utrymmen som badrum, kök och tvättstuga men även hallar och uteplatser. Vi har plattsättare som lägger klinker med värmeslingor, något som kräver en behörig elektriker. Vi har full behörighet hos Byggkeramikrådet för våtrumsarbeten och är certifierade. Det betyder att våra hantverkare är särskilt erfarna och kunniga på detta område..Kontakta oss


J.O Kakel & Bygg AB
Kummelvägen 4
901 37 Umeå

Telefon 090 - 18 20 30
Mobil    070 - 658 70 50

Skicka ett meddelande


Namn
Telefonnummer
E-postadress
Meddelande
J.O KAKEL & BYGG AB
Svidjevägen 8
904 40 Umeå
KONTAKTA OSS
Telefon 090 - 18 20 30
Mobil   070 - 658 70 50
E-POSTADRESS
info@jokakel.se