Renovera badrum

Dags att förnya badrummet?

Vi renoverar badrum och har lång erfarenhet av
våtutrymmen och kan materialval & byggregler.
Hantverkare

Snickare i Umeå

Bygga nytt eller renovera? Våra snickare utför allt från små till stora byggnationer.

Renovering inomhus

 

Byggtjänster inomhus

 
Dags att renovera inomhus? Vi erbjuder helhetslösningar med bl a rörmokare, elektriker, mattläggare och målare, samtidigt som vi kan erbjuda er konkurrenskraftiga priser.
 

Badrum

Vi renoverar badrum och har lång erfarenhet av våtutrymmen.Badrummet är den renovering som är viktigast att det blir gjort rätt för att undvika fuktskador och mögel . Läs mer om vår badrumsrenovering här.
 

Kök

Vi hjälper våra kunder med köksrenovering. Allt från montering till helhetsansvar och plannering för hela projektet. Läs mer om våra köksrenoveringar här
 

Golv

Vi lägger alla slags trä och parkettgolv, klinkers m.m. Vi erbjuder även golvslipning och golvmålning samt ytbehandling av trä- och betonggolv m.m.
 

Håltagning

Att man anlitar en hantverkare behöver inte bero på att man är lat eller har tummen mitt i handen. En erfaren hantverkare kan göra det snabbare och mer professionellt samt att de har de rätt verktyg och maskiner. Detta är tydligt då det gäller håltagning. Behöver du en håltagning för att sätta nytt fönster, ny dörr, dra fram kablar, ventilation eller i annat syfte så kan du med fördel kontakta oss. Förrutom att vi gör jobbet snabbt och korrekt så finns det också en säkerhetsaspekt med att inte utföra jobbet själv. Risken att borra sönder elledningar eller vattenrör minskar då en hantverkare utför arbetet.
 

Kakel / Klinker

Vi utför alla tänkbara klinker- och kakelsättningar. Kakel är inte bara vackert utan ett bra och slitstarkt material som lämpar sig väl för både utrymmen som badrum, kök och tvättstuga men även hallar och uteplatser. Vi har plattsättare som lägger klinker med värmeslingor, något som kräver en behörig elektriker. Vi har full behörighet hos Byggkeramikrådet för våtrumsarbeten och är certifierade. Det betyder att våra hantverkare är särskilt erfarna och kunniga på detta område.

 

Målning

Vi utför målning av tak, dekorativ målning, fönstermålning, golvmålning, målning av möbler, takmålning, målning av kök, väggmålningar med mera.
 

Tapetsering

Våra målare är professionella och erfarna tapetserare med god kunskap om färger och tapeter. De kan avancerad tapetsering med fototapeter, fondväggar, microlit och väv.

Kontakta oss


J.O Kakel & Bygg AB
Kummelvägen 4
901 37 Umeå

Telefon 090 - 18 20 30
Mobil    070 - 658 70 50

Skicka ett meddelande


Namn
Telefonnummer
E-postadress
Meddelande
J.O KAKEL & BYGG AB
Svidjevägen 8
904 40 Umeå
KONTAKTA OSS
Telefon 090 - 18 20 30
Mobil   070 - 658 70 50
E-POSTADRESS
info@jokakel.se